Stichting Economie van Brandveiligheid en Tria International

Tria International onderschrijft het belang en staat positief tegenover het initiatief, met name het wetenschappelijk onderzoek naar reducering van brandrisico┬┤s en gevolgschade na calamiteiten. Ondersteund door ons partnernetwerk zijn wij zeer welwillend om de ervaringen, regelgevingen en maatregelen op internationaal gebied hierover te delen.

Over Tria

Tria International, gevestigd net over de grens in het Duitse Emmerich, is een dochteronderneming van de Testa group. De holding investeert al meer dan 30 jaar in onderzoek en ontwikkeling van passieve brandbeveiligingssystemen. Met een internationaal netwerk van partners focust Tria International zich op service en levering van eersteklas EN12101 CE gecertificeerde rook- en warmte afvoersystemen alsmede rook- en brandschermen. In nauw contact met onafhankelijke, geaccrediteerde testinstituten en dankzij state-of-the-art productielijnen in Portugal zijn wij in staat te voldoen aan de hoogste eisen op de wereldmarkt.

Tria International wil een referentie zijn als toegevoegde waarde aan onderzoek en ontwikkeling van producten en innovatieve oplossingen, tot certificering, productie en partnerondersteuning, met als doel de veiligheid van mensen en gebouwen te waarborgen op een duurzame wijze.

Contactpersoon
Guido Nieuwenhuis
G.Nieuwenhuis@tria-international.com