Stichting Economie van Brandveiligheid en De Groot Vroomshoop

Foto: ©Ossip

De Groot gelooft, ook qua brandveiligheid, in de kracht van haar producten. Juist bij houten gebouwen zijn de restwaarde en de kans op het behoud van de constructie, hoog. De Groot ondersteunt de zoektocht naar en het uitdragen van economische argumentatie voor risico reducerende ontwerpkeuzes en is ervan overtuigd, dat hout zich daarbij positief onderscheidt.

Als De Groot Vroomshoop verwachten wij dat de Stichting gaat bijdragen om de economische voordelen van brandveilige keuzes, zichtbaar te maken. Dat is goed voor duurzaamheid en binnen die denklijn zetten wij de te verkrijgen inzichten graag om bij de inzet van onze producten en diensten.

Over De Groot Vroomshoop

Sinds 1927 bouwen wij bewust met hout. De Groot introduceerde het prefab bouwen in serie en startte daarmee zijn levenswerk. Hout is een duurzame en hernieuwbare grondstof. Wij vertalen vraagstukken naar prefab modulaire oplossingen met hout en produceren duurzaam, snel en perfect geconditioneerd. Door onze prefab bouwmethodes verminderen wij het aantal vervoersbewegingen naar en op de bouwplaats. Onze gebouwen slaan CO2 op, zijn circulair, wij hergebruiken bouwelementen en verplaatsen gebouwen naar nieuwe plekken voor nieuwe mensen. Voor volgende generaties dus. Wij maken de wereld, die we met elkaar in bruikleen hebben, op deze manier elke dag een beetje mooier…

De Groot Vroomshoop is heel bewust maatschappelijk verantwoord ondernemer. Dat gaat veel verder dan een goede invulling en verbinding van de 3 P’s. Daarmee presteren we uiteraard goed, maar dat mag van ons verwacht worden. Wij voegden daar Proud en Pleasure aan toe. Je moet plezier hebben in wat je doet. Dat komt de productiviteit en creativiteit ten goede. En trots zijn op ons bedrijf, ons werk, samenwerkingsbanden en relaties en de producten en concepten waar we met z’n allen voor staan.

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen kijkt verder dan het gebouw alleen. Hoe past het in zijn omgeving? Hoe past het in uw visie nu en op de lange termijn? We bouwen bewust met hout, circulair, hergebruiken bouwelementen, verplaatsen gebouwen naar nieuwe plekken voor nieuwe mensen. Voor volgende generaties dus.

De Groot Vroomshoop Houtbouw vertaalt maatwerk vraagstukken naar prefab modulaire oplossingen: bergingen, daken, gevels en volledige houtskeletbouw. We steken energie in de voorbereiding, produceren duurzaam, snel en perfect geconditioneerd. Samen houden we vaart in uw dagelijks werk en geven we mensen leefcomfort!

De Groot Vroomshoop Gelijmde Houtconstructies maakt uw gebouw tot kunstwerk. Hout is krachtig, geeft uitstraling, is duurzaam, brandveilig en biedt geweldig leefcomfort. Ons ontwerpteam gaat constructief met u aan de slag om te komen tot een unieke constructie of volhouten uitvoering van uw wanden, vloeren of daken.

Contactpersoon
Gerard Beltman
gbeltman@degrootvroomshoop.nl