Stichting Economie van Brandveiligheid en Wolters Kluwer Enablon

Enablon Bowtie Suite zoekt graag de samenwerking op om de kracht van de bowtie methode en het barrière denken uit te dragen. Wij geloven dat professionals in iedere industrie baat kunnen hebben bij het model. In de brandveiligheid zien we al enkele jaren een toename van interesse naar en het gebruik van bowties. Daarom steunen wij het initiatief van de economie van brandveiligheid van harte en hopen wij dat BowTieXP kan bijdragen aan het door ontwikkelen van dit gedachtengoed. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

Over Enablon Bowtie Suite

Als marktleider op het gebied van barrière gebaseerde risicomanagement software, helpt Enablon Bowtie Suite organisaties hun kernactiviteiten te verbeteren door strategische- en operationele risico’s visueel te communiceren met behulp van BowTieXP en BowTieXP Enterprise. Leren van incidenten kan worden geoptimaliseerd met IncidentXP.

Ondersteund door 100+ consultancy partners wereldwijd, bedient Enablon Bowtie Suite 2000+ klanten werkzaam in diverse sectoren variërend van kritieke industrieën tot financiële instanties. Enablon Bowtie Suite is onderdeel van Wolters Kluwer en marktleider in software op het gebied van geïntegreerd risicobeheer (IRM), operationeel risicobeheer (ORM), milieu, gezondheid en veiligheid (EHS) en duurzaamheid.