Stichting Economie van Brandveiligheid en CGE Risk Wolters Kluwer

CGE Risk zoekt graag de samenwerking op om de kracht van de bowtie methode en het barrière denken uit te dragen. Wij geloven dat professionals in iedere industrie baat kunnen hebben bij het model. In de brandveiligheid zien we al enkele jaren een toename van interesse naar en het gebruik van bowties. Daarom steunen wij het initiatief van de economie van brandveiligheid van harte en hopen wij dat BowTieXP kan bijdragen aan het door ontwikkelen van dit gedachtengoed.

Over CGE Risk

CGE Risk, marktleider op het gebied van barrière gebaseerde risicomanagement software, helpt organisaties hun kernactiviteiten te verbeteren door strategische- en operationele risico’s visueel te communiceren met behulp van BowTieXP en BowTieServer. Leren van incidenten en het actief controleren van relevante beheersmaatregelen kan worden geoptimaliseerd met IncidentXP en AuditXP.

Ondersteund door 100+ consultancy partners wereldwijd, bedient CGE Risk 2000+ klanten werkzaam in diverse sectoren variërend van kritieke industrieën tot financiële instanties. CGE Risk is onderdeel van Enablon, een Wolters Kluwer business en marktleider in software op het gebied van geïntegreerd risicobeheer (IRM), operationeel risicobeheer (ORM), milieu, gezondheid en veiligheid (EHS) en duurzaamheid.